31 Oct 2013

Love You Mr.Arrogant(Episod 21)



Love You Mr.Arrogant(Episod 20)



Love You Mr.Arrogant(Episod 19)



Love You Mr.Arrogant(Episod 18)



Love You Mr.Arrogent(Episod 17)



Love You Mr.Arrogant(Episod 16)



Love You Mr.Arrogant(Episod 15)



Love You Mr.Arrogant(Episod 14)



Love You Mr.Arrogant(Episod 13)



Love You Mr.Arrogant(Episod 12)



Love You Mr.Arrogant(Episod 11)



Love You Mr.Arrogant(Episod 10)



Love You Mr.Arrogant(Episod 9)



Love You Mr.Arrogant(Episod 8)



Love You Mr.Arrogant(Episod 7)



Love You Mr.Arrogant(Episod 6)



Love You Mr.Arrogant(Episod 5)




Love You Mr.Arrogant(Episod 4)



Love You Mr.Arrogant(Episod 3)



Love You Mr.Arrogant(Episod 1)


26 Oct 2013

Gempak Giveaway Red Delima Di Nabilabiela.com



SENARAI HADIAH

Telekung solat x 3 
Beg x 3 
Selendang/Pashmina x 5 
T-Shirt x 10

Pemenang boleh pilih sendiri hadiah di  laman  www.reddelima.com  setiap satu di

Kategori 'Sleepwear.' 
Kategori 'Officewear'. 
 Kategori beg. 
 Kategori 'Accessories'. 
 Kategori 'Scarf."

Assalamualaikum..
Syaz masuk giveaway kay atas tuh..Just try jer..Tak pernah cuba giveaway mana-mana tapi ni first time masuk giveaway nie..Kalau ada rezeki tu alhamdulillah,kalau tak ada tak apa..mungkin bukan rezeki Syaz.So kalau korang nak masuk giveaway ni..Just tekan link ni.Apa syarat-syaratnya?Just tekan link tadi tu.Okeyh?Bye =D


 photo SignatureWawaNiesya_zps1a264863.png

Blackberry Messanger Sekarang Boleh Dimuat Turun di Android

Assalamualaikum :)


Hai..peeps!Apa khabar??Sihat??Well,I'm still new in blog world so this is my first update in this blog.So segala kekurangan dalam blog nie sorry tau,okeyh??Okeyh...let's we start it about this entry..Aku rasa macam membebel kat korang pulak..yoyoi.. 

Sekarang nie memang gila yang tergila-gilakan Blackberry Mesangger atau ada orang lain panggil BBM nie kan,terutamanya remaja.BBM nie macam mesej biasa jugak cuma yang menariknya BBM nie sebab boleh main scan code..Tulah orang tergila-gilakan BBM.Biasanya BBM nie ada kat pengguna Blackberry Mesangger jer kan?Hah!Sekarang tak payah dah nak kumpul duit beratus-ratus ringgit nak beli Blackberry,membazir duit and masa jer..Duit yang korang kumpul tu belilah handphone lain.Beli galaxy note ke IPhone ke kan?Korang download jer dekat Google Play yang ada gambar macam shopping bag warna putih tuh.Ha!Download kat situ..(padahal aku baru jer pakai Blackberry).

So what are you waiting for??Pergilah sekarang!!Jom download then hah!Kalau sapa-sapa yang suka suki main scaning-scanning code tuh..banyak-banyaklah korang scan..Nanti penuhlah contact list blackberry korang tuh..Jangan terlalu maksimum dah lah,nanti hang pulak..Kalau dah siap download tuh addlah BBpin Syaz ea??Here it is my BBpin.Korang scanlah kod bawah nie,nanti Syaz add korang okeyh..

Sampai disini sahaja coretanku.Andai hamba ada membuat kalian semua terguris hati,maafkanlah hamba ini.Bye! =D


 photo SignatureWawaNiesya_zps1a264863.png

25 Oct 2013

Short Updated

Hai...

I'm the new blogger.If I have leisure time,I will update some tutorial.Atoi!Baik aku cakap Melayu daripada cakap orang puteh,berbelit-belit lidah aku..Sampai tergigit lidah..!Okeyh,that's only

Bye :)

 photo SignatureWawaNiesya_zps1a264863.png
 
Copyright© 2014 blog WawaNiesya | Designed by:http://cik-jarimanis.blogspot.com (CikJariManis)